Fashion

BLOG#4

 

September issue

Fashion Detail hoopt dat je een fijne zomer gehad en dat de zomer trends van Sofie Schnoor & Pieszak goed van pas zijn gekomen. Het einde van de zomer betekend dat het najaar er weer aan komt. Kaarsjes aan, wijn op tafel en warme avonden bij de openhaard met vrienden en familie. Naast heerlijke avonden samen komen er een hoop nieuwe trends en om jou de “september issue” te besparen geeft Fashion Detail tips om het najaar zo fashionable mogelijk door te komen. 

Sofie Schnoor & Pieszak gaat het najaar in en biedt ons wederom prachtige outfits. De eerste trend die je veel zult zien dit najaar zijn de prints en streepjes. Tevens mag in de kledingkast een goede jeans en veel glitter zeker niet ontbreken. Probeer diverse combinaties en wees zeker niet bang om te mixen en te matchen! Op Fashion Detail staan een groot aantal combinaties die jou kunnen helpen bij het kiezen van een outfit. Hou ook zeker onze Instagram en Facebook pagina in de gaten om alle najaarstrends te ontdekken.

 

 

 

Dit seizoen is het Fashion Detail wederom gelukt om een Scandinavisch merk toe te voegen aan onze webshop. We heten MBYM van harte welkom! MBYM biedt kwalitatief zeer uitstekende kleding aan waarbij comfortabele outfits jou het najaar door helpen. Zo verkopen wij Knits, winterjassen, basics, rokjes en t-shirts. 

         

 

 

 

Naast MBYM heeft Fashion Detail nog een tweede merk mogen toevoegen. Deze keer zochten wij het iets dichter bij huis en kwamen wij terecht in Amsterdam. Wij heten Wanderlust van harte welkom! Wanderlust is een compleet ander merk. De kleding van Wanderlust is een echte eye- catcher. Alle prints en glitters zorgen voor mooie details en zoals jullie weten is Fashion Detail “all about the detail”. Tip: Probeer vooral de Flared pants eens, een goede pasvorm, sex appeal en bovenal erg comfortabel en passend bij diverse gelegenheden.

Disco - Broek - Wanderlust  Woodsen - Blouse - WanderlustPrivacy Trui - Wanderlust Amsterdam

Serena - Jacket - WanderlustWanderlust heeft dit seizoen een onwijs leuk thema toegevoegd namelijk, Gossip Girl! Dit klinkt vele van jullie vast heel bekend in de oren. Alle Serena en Blair looks komen aan bod. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op fashiondetail.nl of op onze Instagram of Facebookpagina en vind alle nieuwe merken en trends voor komend najaar

 

      

 

liefs Steffie

 

 

En let op nu bij elke bestelling een leuke verassing.

op=op!!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *