Levering en bezorgkosten Fashion Detail

Fashion Detail stuurt alle zendingen binnen Nederland met PostNL. Alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden gedaan zullen de volgende dag bij de klant geleverd worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de voorraad. Mocht de voorraad niet binnen de bovengenoemde tijd beschikbaar zijn dan zal Fashion Detail dit kenbaar maken. De standaard verzendkosten zijn   €6,95,-.

De verzendkosten zijn zichtbaar bij het afrekenen, wanneer u een bestelling in uw winkelmandje heeft geplaatst. Bij een bestelling boven de €100,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. PostNL en Fashion Detail maken een onderscheid tussen een pakketzending en een brievenbuspakket.

PostNL levert bij een pakketzending een Track & Trace code, zo kunt u zien waar en wanneer uw pakket wordt geleverd. Bij bezorging van een brievenbuspakket stuurt PostNL geen Track & Trace code. Mocht je vragen hebben over uw pakket, dan kunt u contact opnemen met PostNL. Mocht uw pakket niet binnen de aangegeven tijd worden bezorgd, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van PostNL of Fashion Detail via info@fashiondetail.nl